Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Gebruik het contactformulier bovenaan de pagina of mail naar info@bagsbyes.nl

Betalen en verzenden
Alle genoemde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Betalen is mogelijk via iDEAL, PayPal (3,4% transactiekosten), of cash bij afhalen in Rijswijk (enkel op afspraak). Bijkomende verzendkosten worden berekend bij het afrekenen. Verzenden is mogelijk naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Na ontvangst van betaling wordt het product binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Hierna ontvangt de koper bewijs van verzending en hiermee de mogelijkheid om het pakket te volgen. Bestellingen worden met PostNL verzonden, dit gebeurd enkel aangetekend en verzekerd.

Authenticiteit
Alles wat verkocht wordt bij Bags by Es is gegarandeerd origineel. Ik ben gespecialiseerd in Louis Vuitton, Chanel en Gucci. Wanneer ik een designer item koop inspecteer ik dit op vele dingen, de algehele staat, het hardware, de stiksels, serienummer, alle aspecten die een originele tas behoort te hebben.

Betalen in termijnen
Betalen in termijnen is mogelijk. Ik vraag een aanbetaling van 20%. Volledige bedrag moet betaald worden binnen uiterlijk 60 dagen. Je mag kiezen tussen meerdere kleine betalingen in deze tijd of een grote betaling aan het eind. Er zijn geen extra kosten. Items worden pas verstuurd of opgehaald zodra het volledige bedrag is ontvangen. Retour of ruilen is niet mogelijk en worden niet geaccepteerd bij betalingen in termijnen. Graag de informatie en de foto’s goed bekijken, eventueel kunnen altijd meer foto’s of video’s gemaakt worden. Bij betalingen in termijnen moet er betaald zijn binnen 60 dagen, mocht dit niet zo zijn resulteert dit in een annulering van je order en het verlies van je aanbetaling. Aanbetalingen zijn niet in te ruilen of terug te betalen. Interesse in een item en wil je deze graag betalen in termijnen? Stuur een mail naar info@bagsbyes.nl of vul het contactformulier in. Gelieve nog geen contact op te nemen indien je nog niet klaar bent om de eerste aanbetaling te doen.

Algemene voorwaarden
Bij het gebruiken van de website en plaatsen van de bestelling ga je volledig akkoord met de algemene voorwaarden. De volledige algemene voorwaarden vind je onderaan de website.

Klachten
Bags by Es doet er alles aan om de kleuren, beschrijvingen en foto’s van de producten zo accuraat als mogelijk te maken. Het is mogelijk dat de kleur en de foto kunnen afwijken van het echte producten. Omdat computerschermen afwijken kan ik niet garanderen dat de kleur precies hetzelfde is. Ieder item heeft een productbeschrijving en meerdere foto’s. Indien je een klacht hebt over Bags by Es of over een van de producten is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier of info@bagsbyes.nl. Indien er sprake is van een klacht kan er onafhankelijk advies ingewonnen worden bij het ODR platform evenals dat hier een klacht ingediend kan worden. http://ec.europa.eu/odr

Klantreviews zijn te vinden op mijn Facebookpagina. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.