Betalen in termijnen, Layaway contract

Soms komt het net even niet lekker uit, maar je ziet wel je droomtas. Wat dan? Bij Bags by Es is het mogelijk om in termijnen te betalen zonder rente en zonder bijkomende kosten. 20% nu en het resterende bedrag binnen 60 dagen.

Betalen in termijnen is mogelijk. Ik vraag een aanbetaling van 20%. Het volledige bedrag moet betaald worden binnen maximaal 60 dagen. Je mag kiezen tussen meerdere kleine betalingen in deze tijd of een grote betaling aan het eind. Er zijn geen extra kosten. Items worden pas verstuurd of opgehaald zodra het volledige bedrag is ontvangen. Retour of ruilen is niet mogelijk en worden niet geaccepteerd bij betalingen in termijnen. Graag de informatie en de foto’s goed bekijken, eventueel kunnen altijd meer foto’s of video’s gemaakt worden. Bij betalingen in termijnen moet er betaald zijn binnen 60 dagen, mocht dit niet zo zijn resulteert dit in een annulering van je order en het verlies van je aanbetaling. Aanbetalingen zijn niet in te ruilen of terug te betalen.

Interesse in een item en wil je deze graag betalen in termijnen? Vul het onderstaande contactformulier in, vermeld hierin duidelijk om welk item het gaat (artikelnummer), naam, je adresgegevens en telefoonnummer.

Je verzoek wordt binnen 48 uur in behandeling genomen. Met enkel je aanvraag is het item niet gereserveerd.

Gelieve nog geen contact op te nemen indien je nog niet klaar bent om de eerste aanbetaling te doen.

    Zodra je op verzenden drukt, stuur ik je zo snel mogelijk de details en kun je de betaling doen (enkel via een betaalverzoek of bankoverschrijving). Je item wordt onbeschikbaar gemaakt vanaf het moment dat ik het layaway contract heb verstuurd naar je.