Van mijn droom werkelijkheid maken, daar is Bags by Es uit geboren. Ontstaan vanuit mijn eigen liefde voor designertassen. Bags by Es is dé plek voor je aankoop en verkoop van je tweedehands designertassen. Uitgegroeid van een hobby, tot een serieuze webshop die koopt en verkoopt over de hele wereld.

Ik, de eigenaresse van Bags by Es, koop alle tassen zelf met veel zorg en aandacht in zodat jij als klant alleen de leukste en mooiste tassen kunt kopen bij mij. Voornamelijk Louis Vuitton, Chanel, Gucci en Saint Laurent maar ook andere merken en accessoires zul je voorbij zien komen. Bags by Es werkt samen met andere professionals en onafhankelijke experts om te garanderen dat je bij mij enkel authentieke producten kunt kopen.

Al mijn items zijn gecontroleerd op kwaliteit, authenticiteit en schoongemaakt volgens de normen van Bags by Es. Omdat de meeste van mijn items pre-loved zijn, worden sommige artikelen geleverd met originele verpakking, zoals dozen, dustbags etc. terwijl andere dit niet doen. Ik bied je graag hulp en begeleiding tijdens je gehele aankoopproces. Of het nu gaat om vragen over een bepaalde tas, vragen over afrekenen of nazorg voor je tas, ik ben er voor je. Stuur een mail naar info@bagsbyes.nl of stuur een bericht naar Bags by Es op Facebook of Instagram.

Duurzaamheid is een van de dingen waar ik mij ontzettend mee bezig hou. Een kilo leer produceren kost gemiddeld zo’n 17.100 liter water (!). Dit is meer als 2850 minuten douchen of 142 keer in bad. Stel dat ieder item in het komende jaar tweedehands wordt aangeschaft, scheelt dit qua CO2, afval en industrieel water maarliefst 73%. Naast tweedehands items verkopen kijk ik ook naar wat ik zelf kan doen. Meer als 80% van mijn verpakkingsmateriaal (dozen, noppenfolie etc.) is hergebruikt materiaal. Pakketten verstuur ik met PostNL, 96% procent van de pakketten wordt uitstootvrij geleverd.

Alle items die je hier voorbij ziet komen, zijn items die ik zelf ook in mijn collectie zou willen hebben. Daarom zie je veel roze, zwart en printjes maar ook veel klassiekers. Als perfecte aanvulling op je huidige collectie en gemakkelijk te combineren met de items die je al in je kast hebt.

Liefs Esmeralda